Nøddesbo har lagt VM-ydmygelse bag sig og kigger fremad

19-35 stod der på måltavlen, da de danske håndboldherrer tabte VM-finalen til Spanien i 2013. Inden onsdagens kvartfinale ved VM i Qatar er den kamp igen oppe at vende.

Ydmygelsen fra slutrunden i Spanien er dog ikke længere et tema for Jesper Nøddesbo, der hæfter sig ved, at Danmark slog spanierne ved EM sidste år på hjemmebane.

- Nu er finalen ved at være et stykke tid siden. Og det er trods alt en helt ny slutrunde. Så jeg synes, vi skal kigge fremad i stedet. Den finale kan vi ikke gøre så meget ved alligevel, siger Nøddesbo.

Barcelona-spilleren er træt af, at alle journalister bliver ved med at spørge om den kamp for to år siden.

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har skænket den finale en tanke endnu. Det er mest fordi, at I bliver ved med at nævne kampen, at man bliver nødt til at tage stilling til det.

- De spanske medier tager den også op, og man vil gerne stille det her revancheforhold op, men det er ikke rigtig i spil på den måde.

- Det er nye hold og en ny turnering. Vi bliver nødt til at tage den forfra. Jeg tænker ikke i revanche, siger han.

Nøddesbo er ikke blevet drillet med 16-måls-nederlaget af sine spanske holdkammerater i Barcelona.

- Blandt spillerne er der faktisk fuldstændig respekt omkring tingene. De ved også, at det er hårdt at lide nederlag.

- Og med det nederlag, som vi led i Spanien, så er der ikke nogen, der nævner noget omkring det, forklarer stregspilleren.

Både Spanien og Danmark er ubesejrede ved VM indtil videre. Spanierne har vundet alle seks kampe hidtil, mens danskerne har spillet uafgjort mod både Argentina og Tyskland.

- Det er to hold, der har masser af respekt for hinanden. Det bliver en speciel kamp, hvor begge forsvar kommer til at stå fint.

- Og så bliver det afgørende, hvor godt målmændene står, så man kan få lov at løbe kontra. For jeg tror, at det bliver svært at lave mål i de stationære angreb både for dem og for os, siger Nøddesbo.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip