Nøddesbo: Uvished om VM-trup skaber ikke uro

Skrevet af admin

15/01/2015

Dagens topnyheder

Jesper Nøddesbo har selv prøvet at ryge både ud og ind af en trup ved en VM-slutrunde. Det skete for to år siden, hvor en skade gjorde, at han måtte ud på sidelinjen i en enkelt kamp ved VM i Spanien.

Inden VM i Qatar, hvor Danmark skal spille sin første kamp mod Argentina fredag aften, skal en enkelt spiller sorteres fra, så truppen tæller 16 og ikke de nuværende 17 mand.

At landstræner Gudmundur Gudmundsson først tager en beslutning fredag morgen, skaber dog ikke ballade i truppen, fortæller Nøddesbo.

- Umiddelbart tror jeg ikke, at det gør så meget ved vores trup. Jeg vurderer ikke, at der er den store uro. Og er det et element, der skaber uro, så er jeg også sikker på, at Gudmundur er til at tale med på den front.

- Vi er her alle sammen for det samme - for at vinde kampe. Og skaber det uro, så er jeg sikker på, at vi nemt kan få ham overbevist om, at det er noget, han skal tage i opløbet. At folk skal informeres lidt før.

- Men lige nu har jeg fornemmelsen af, at det fungerer fint. Men vi er heller ikke kommet i gang endnu, forklarer Nøddesbo.

Som en spiller, der har prøvet det før, så har Barcelona-profilen et godt råd til den kommende VM-reserve.

- Det handler bare om at forholde sig til det. Og sige: Nu er jeg standby, nu er det mig, som står i kulissen og må forberede mig på at skulle ind igen. Og yde mit til at holdet fungerer.

- Mere er der ikke i det. Det gælder om at holde humøret højt og tro på, at man kan komme med igen, siger stregspilleren.

/ritzau/