Nøgen tennisstjerne svarer sine katolske kritikere igen

Fredag aften tog verdensranglistens nummer fire Facebook i brug for at forklare sig over for de mange religiøse polakker, der føler, at hun har handlet amoralsk ved at lade sig fotografere nøgen:

- Billederne er ikke taget for at støde nogen, og de, som stempler billederne som amoralske, tager ikke hensyn til den kontekst, de er bragt i i magasinet, skriver hun.

Den 24-årige tennisstjerne, der har promoveret sig selv som en meget troende katolik, er blevet frataget hvervet som talskvinde for kampagnen 'Jeg skammer mig ikke over Jesus'. Derudover har billedet mødt fordømmelse fra alle lag i det polske samfund, som Radwanska nu prøver at forklare sin version af sagen:

- For dem, der ikke kender magasinet, så er ESPN The Body Issue en hyldest til verdens bedste atleters kroppe. Det gælder både mænd og kvinder, i alle aldre, former og størrelser, Andre atleter, som er afbilledet, inkluderer San Franciscos quarterback Colin Kaepernick, den 77 år gamle golflegende Gary Player og OL-guldvinderen i volleyball, Kerri Walsh Jennings - under og efter hendes graviditet. Mine tenniskollegaer Serena Williams, Daniela Hantuchova og Vera Zvonareva har alle stillet op tidligere, skriver Radwanska.

Hun afviser formodninger om, at hun er blevet betalt for at stille op i magasinet, og at hendes eneste ønske med at deltage er, at hun kan være med til at opmuntre især unge piger til at holde sig i form og leve sundt.

 

 

 

 

Dagens Gossip