Nøgenfoto-offer: Hacker begik sexforbrydelse

Hidtil har skuespiller Jennifer Lawrence holdt tand for tunge. Men nu bryder den 24-årige Hollywood-stjerne tavsheden og fortæller, hvordan hun oplevede at få offentliggjort private nøgenbilleder på nettet.

Sammen med flere andre kendte kvinder var hun tidligere på året offer for et hackerangreb, som resulterede i, at private, kompromitterende fotografier endte på internettet.

- Det er ikke kun en skandale. Det er en seksuel forbrydelse, siger Jennifer Lawrence til magasinet Vanity Fair ifølge Abc News.

- Det er modbydeligt. Jeg forstår ikke, hvordan nogen kan finde på at gøre sådan noget. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan man kan være så menneskeligt afstumpet, tankeløs, ligeglad og tom indeni, siger hun.

Ifølge "The Hunger Games"-stjernen er det ikke kun hackeren, der er skyldig. Også de mennesker, der har kigget på billederne af den nøgne skuespillerinde, burde krympe sig i skam, mener Jennifer Lawrence.

- Enhver der har kigget på de billeder har begået en seksuel forbrydelse, siger hun til magasinet.

Jennifer Lawrence har længe ønsket at stå offentligt frem og sige sin mening om hackerangrebet.

- Men hver gang, jeg forsøgte at skrive noget, blev jeg enten meget vred eller begyndte at græde, forklarer hun.

Politiet efterforsker sagen om den ukendte hacker, der selv påstår at have skaffet sig adgang til over hundrede kendte kvinders private nøgenbilleder.

Blandt dem, der ind til videre har fået offentliggjort nøgenbilleder på nettet, er sangerinden Rihanna og tv-personligheden Kim Kardashian.

Newspaq

 

Dagens Gossip