Nokia Lumia 630 lander snart i Danmark

Det betyder godt nyt for de danskere, der ønsker en prisvenlig smartphone med et prisvindende design, og som har mange af de funktioner, man kender fra topmodellerne.

Lumia 630 kommer med Windows Phone 8.1 fra salgsæsken. Dermed overhaler Lumia 630 topmodellerne inden om og bliver den første smartphone på det danske marked, der kommer med de seneste forbedringer og nye funktioner til markedets mest innovative styresystem fra Microsoft.

Et godt eksempel er meddelelsescenteret ’Action Centre’, som er en menu, du kan trække ned fra toppen af smartphonen. Herfra har du eksempelvis et klart overblik over kommunikationen på sociale kanaler som Facebook, WhatsApp og Instagram, du kan slå automatisk rotation fra så du lettere kan surfe på smartphonen samt få hurtig adgang til WiFi.

- Vi er glade for at kunne offentliggøre salgsstarten af Nokia Lumia 630 i Danmark, og vi er overbeviste om, at den vil blive betragtet som den bedste smartphone inden for sin priskategori. Blandt andet fordi, den tilbyder den samme Windows 8.1-oplevelse og banebrydende teknologi, som findes i vores topmodeller, siger Niels Kjelstrup, som er Product Marketing Manager i Microsoft Mobile Skandinavien.

Bygget til business

Lumia 630 kommer også med den nye Microsoft Enterprise-pakke, som er mobile versioner af Microsoft Office, samt OneDrive, hvor du har mulighed for at gemme dokumenter og redigere dem, mens du er på farten. Også den gratis navigation fra HERE Maps og HERE Drive+ følger med fra salgsæsken og bidrager til at gøre Lumia 630 til et professionelt redskab.

Med en 8GB hukommelse og mulighed for at udvide med op til 128 GB kan Lumia 630 lagre alle de apps og filer, du har brug for – både i forhold til arbejds- og privatlivet. Endvidere kommer Lumia 630 med en Snapdragon quadcore-processor samt en 4,5 tommer Clear Black-skærm, der gør det muligt at se skærmen helt tydeligt, selv i solen.

Lumia 630 får en vejledende udsalgspris på 1.195 kroner inkl. moms og kommer i farverne orange, gul, sort og hvid.

 

Dagens Gossip