Nordfyn melder sig ind i Udvikling Fyn

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune sagde torsdag aften ja til at være med i Udvikling Fyn som associeret medlem. Dermed styrker Nordfyns Kommune sin erhvervsservice, og Udvikling Fyn står stærkere, fordi der nu er otte ud af ti fynske kommuner med i fællesskabet.

- Vi håber, at vi nu er med til at give erhvervslivet på Nordfyn en endnu bedre erhvervsservice. Med rammeaftalen forbedrer og udbygger vi den service, vi allerede yder vores virksomheder, siger borgmester Morten Andersen (V) fra Nordfyns Kommune, som også håber, at kommunens medlemskab er med til at styrke resten af Fyn.

- De nordfynske virksomheder har meget at byde på, hvilket kommer de øvrige virksomheder i Udvikling Fyn til gode i forbindelse med dannelse af netværk. Samtidig kommer Fyn og dermed Udvikling Fyn til at stå stærkere udadtil, når nu 8 ud af 10 kommuner står bag, siger Morten Andersen.

Aftalerne løber frem til udgangen af 2014, hvor hver enkelt af de tre kommuner skal have taget stilling til, om de vil fortsætte som fuldgyldige medlemmer.

 

Dagens Gossip