To nordmænd meldes nu dræbt i Algeriet

To af de savnede norske Statoil-medarbejdere er nu bekræftet dræbt i Algeriet, meddeler Statoil ifølge nyhedsbureauet NTB.

Statolis koncernchef, Helge Lund, siger, at yderligere to nordmænd er bekræftet dræbt efter gidselaktionen i Algeriet. De dræbte er en 58-årig og en 35-årig.

- Vore tanker går i første række til deres familier og nære venner efter det meningsløse angreb på uskyldige mennesker, siger Helge Lund.

Yderligere tre nordmænd savnes stadig i Algeriet.

Det norske udenrigsministerium tror ikke længere på, at det er sandsynligt at finde flere overlevende efter gidseldramaet ved gasanlægget In Aménas i sidste uge.

- Vi har forstået de algeriske myndigheder sådan, at der fortsat er en eftersøgning i gang ved gasanlægget, men det er ikke længere en eftersøgning efter overlevende.

- De leder blandt andet efter ikke-detonerede sprængstoffer, siger pressetalskvinde Veslemøy Lothe Salvesen fra ministeriet i Oslo til NTB.

/ritzau/NTB

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip