Norsk net-trold griner i skægget: Opdigtede virale historier om dildo-glattejern og kondom-samler

Med mindre du har lagt de sociale medier helt på hylden, kan du næsten ikke have undgået at være stødt på en række norske historier, som næsten var for utrolige til at være sande.

Nu viser det sig da også, at de var netop det: For utrolige til at være sande. Blandt de mange norske historier, som de seneste dage er gået viralt, var historien om Bjarte, som var blevet blind af at onanere, og nu advarede andre mænd om den slags fornøjelser, historien om Tonje, som samlede på andres brugte kondomer, og historien om en stakkels pige, som blev slemt forbrændt efter at have brugt et varmt glattejern som dildo.

Nu står en grinende nordmand, Rene Kleveland, frem i et interview med det noske medie Side 3, og fortæller, at det var ham, der stod bag de vilde, virale hits fra Norge.

Han er nemlig stifteren af “skandalebloggen” Famez, som samtlige historier stammer fra. De fleste af dem er blevet læst og delt over 100.000 gange, siden de blev lagt op på nordmandens skandaløse blog.

Her på Dagens.dk var vi desværre ingen undtagelse, og fik både bragt historien om kondom-samleren og dildo-fladejernet.

- Jeg synes bare, det er helt hysterisk morsomt. Jeg har set aviser dele historierne, men de fleste har fjernet dem igen. Selv ville jeg aldrig have taget en artikel med overskriften “Bjarne onanerede og blev blind - nu advarer han andre mænd” seriøst. Men folk sluger jo alt, uanset hvad det er. Havde jeg skrevet, at NASA har fundet en tampon på månen, så havde folk vel også tænkt “wow”, siger Rene Kleveland, som har et bud på, hvad det er, der får folk til at klikke på de sære historier, han har opdigtet på sin blog.

- Det er nok noget med måden, jeg formulerer det på. Måden, jeg skriver historierne på er så uvirkelige, at det samtidig kunne være sandt. Jeg ved det ikke helt, men det er jo tydeligt, at jeg gør et eller andet rigtigt, siger Rene Kleveland til Side 3.

 

Dagens Gossip