Norsk storfavorit skuffer i styrtløb: Schweizer vinder

Storfavoritten i mændenes styrtløb, nordmanden Kjetil Jansrud, skuffede slemt ved VM i amerikanske Beaver Creek. Meget bedre gik det for schweizeren Patrick Küng, der vandt guld foran amerikaneren Travis Ganong.

Kjetil Jansrud var alle bookmakeres favorit, men nordmanden tabte lidt tid allerede ved første mellemtid, og det forsatte ved hver af de fire målinger ned ad pisten.

Jansrud, der startede som nummer 18, kom blot i mål i ottende bedste tid. Da alle løbere havde været på pisten, var Jansrud faldet helt ned som nummer 14.

Straks efter nordmanden var det schweizeren Patrick Küngs tur. Han kørte et næsten fejlfrit løb, hvor han særligt på de sidste to af de fire mellemtider trak fra og kom i mål i suverænt bedste tid. Den tid holdt hele vejen hjem.

Tættest på at kunne følge med i Küngs tempo var hjemmebanehåbet Travis Ganong, der kom i mål 24 hundreddele efter og tog sølv. Det blev til dobbelt schweizisk på podiet, da Beat Feuz kom ind i tredjebedste tid og nappede bronzen.

Den forsvarende verdensmester i disciplinen, norske Aksel Lund Svindal, har kun kørt ét løb, siden han rev sin akillessene over sidste år. Det forhindrede dog ikke Svindal i at stille op, og nordmanden kørte også et hæderligt løb.

Svindal, der var på pisten som nummer 11, kom ind i andenbedste tid, men måtte sande, at det kun var nok til en placering som nummer seks, da alle løbere havde været igennem.

Danske Christoffer Faarup kom i mål 4,19 sekunder efter vinderen. Den tid gav en placering som nummer 38.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip