Norsk supertalents Real Madrid-skifte er ikke bekræftet

Skrevet af admin

19/01/2015

Dagens topnyheder

Faren til det norske supertalent i fodbold Martin Ødegaard vil hverken be- eller afkræfte, at sønnen har valgt Real Madrid som sin næste klub, hvilket flere norske medier ellers har skrevet mandag.

- Den dag, Martin bestemmer sig, får alle det at vide. Vi vil ikke være med til at sprede rygter, siger farmand Hans Erik Ødegaard til NRK.

Hans Erik Ødegaard har set sin 16-årige søn være på visit i en række europæiske storklubber på det seneste, og ifølge norske medier er valget faldet på Real Madrid.

Martin Ødegaard, der spiller på den offensive midtbane, har kontraktudløb med Strømsgodset, der trænes af danske David Nielsen, efter den næste sæson.

Han er indehaver af en række rekorder. Martin Ødegaard debuterede som den yngste spiller i den norske Tippeliga 13. april 2014 i en alder af 15 år og 117 dage.

Han blev desuden den yngste spiller på det norske landshold nogensinde, da han debuterede 27. august 15 år og 253 dage gammel.

Avisen Drammens Tidende skriver, at forhandlingerne afsluttes mandag aften eller tirsdag morgen. VG mener at vide, at forhandlingerne finder sted i København.

Når skiftet falder på plads, hvilket en række norske medier regner med, indlemmes Martin Ødegaard i Real Madrids A-trup, men han skal i første omgang spille for klubbens B-hold.

Det er desuden ventet, at faren, Hans Erik Ødegaard, flytter med sin søn til den spanske hovedstad og får et job i klubben.

Hans Erik Ødegaard er til dagligt assistenttræner i Mjøndalen, og han mødte som planlagt op til træning mandag aften, og det var i den forbindelse, at NRK fangede ham for en kommentar.

Martin Ødegaard spillede 23 kampe og scorede fem mål for Strømsgodset i 2014-sæsonen. Han er noteret for tre A-landskampe for Norge.

/ritzau/NTB