Norske klø til danske håndboldkvinder

Efter Danmark har slået Norge i de seneste tre opgør, tog de norske jenter i dén grad revanche onsdag aften, da de to hold mødtes i sidste afdeling af denne sæsons Golden League, som bliver spillet i Frankrig. De vandt nemlig med hele 24-40.

Begyndelsen af kampen var præget af tekniske fejl fra begge hold, men det blev nordmændene, der fik bedst fat. De begyndte at straffe Danmark, når de smed bolden væk i angrebet, og selvom Kristina Kristiansen lagde stærkt ud med fire mål, var de danske piger bagud med 4-7 efter 10 minutter, og nedturen fortsatte.

En ophidset landstræner tog sin anden time out allerede efter 22 minutter, da Danmark var nede med 17-9, men lige lidt hjalp det. Fejlene fortsatte hele vejen rundt, mens Norge blot fortsatte med at straffe de danske fejl. De kunne derfor gå til pause med en føring på 22-11.

I anden halvleg blev boldene ved med at pifte om ørerne på de danske piger, og det hjalp ikke ret meget at bytte rundt på målvogterpladsen et par gange. Men Rikke Poulsen og Sandra Toft fik heller ikke de bedste arbejdsbetingelser fra forsvarets side.

Landstræner Jan Pytlick forsøgte sig med et offensivt 4-2 forsvar, men det virkede heller ikke.

Det blev til et dansk nederlag på 16 mål.

I morgen spiller pigerne igen, denne gang mod Frankrig klokken 21 i en kamp, der kan ses på TV2 Charlie.

 

Dagens Gossip