NorthSide 2013: Nick Cave & The Bad Seeds

Nick Cave & The Bad Seeds har siden de tidlige 80’ere stået for mørk og kompromisløs rock. Alligevel er det lykkedes den australske renæssancemand at gå fra kultstatus til legendestatus med plader som ”Murder Ballads” og ”The Boatman’s Call”, og derfor er der naturligvis store forventninger til albummet "Push The Sky Away", der udsendes til februar.
Nick Cave & The Bad Seeds spiller på NorthSide lørdag 15. juni.

Den amerikanske trio Fun. er en af årets største succeshistorier på grund af hittet ”We Are Young”, der er solgt i mere end 5 millioner eksemplarer i USA alene. Titelnummeret fra gennembrudsalbummet, ”Some Nights”, har også været et stort hit for bandet.
Fun. spiller på NorthSide søndag 16. juni.

The Eclectic Moniker har for alvor slået deres komplicerede navn fast med hittet ”Easter Island”, der er garant for varme i kroppen og et smil på læben på selv den koldeste dag. Gruppen har med stor succes tilført en masse livsglæde og eksotiske rytmer til den danske musikscene med materialet fra deres debutplade.
The Eclectic Moniker spiller på NorthSide fredag 14. juni.

Der var rigtig mange, der blev kede af det, da When Saints Go Machine blev nødt til at aflyse deres koncert på NorthSide i år. Men heldigvis er det lykkedes at få lavet en ny aftale med bandet, der har høstet både roser og priser for deres seneste album ”Konkylie”, og det bliver en fornøjelse at kunne præsentere dem på NorthSide til næste år.
When Saints Go Machine spiller på NorthSide lørdag 15. juni.

Listen af offentliggjorte navne til NorthSide 2013 er nu:
Arctic Monkeys, Band of Horses, The Eclectic Moniker, The Flaming Lips, Fun., Nephew, Nick Cave & The Bad Seeds, Trentemøller og When Saints Go Machine.
NorthSide 2013 finder sted i Ådalen 14.-16. juni 2013.

Du kan købe billet via Billetlugen.dk.

 

Dagens Gossip