Nostalgiske stjerner: Det var den bedste gave

Endnu et par hjemmestrikkede sokker fra tanten og en meget lyserød bluse fra mor og far.

Det kan være svært at finde den rigtige grimasse, der kan passe, når man pakker en gave ud.

Undtagen når tingen under papiret er så god, at man kan huske den resten af sit liv.

For dj'en og radioværten Le Gammeltoft skete det, da hun var barn.

- Da jeg var fem år gammel fik jeg en Barbie-rockscene af min storebror. Den kan jeg stadig huske, så den må have været god, siger hun.

Også popsangeren og Voice Junior-coachen Joey Moe fik det store smil frem over en gave i sine tidlige år.

- Den bedste julegave, jeg har fået, må være min første computer. Det var en Commodore 64, og der kom nærmest røg ud af den, når jeg startede den, fortæller Joey Moe, der kan huske, at han blandt andet spillede "Duck Tales" på den.

Mens Barbie-rockscenen og 80'er-computeren ikke eksisterer mere, bruger sangerinden Barbara Moleko stadig sin favoritgave.

- Min kuffert, som jeg fik af min mor, da jeg var 20 år, er den bedste julegave, jeg har fået. Den er stor og turkis og følger mig overalt, hvor jeg rejser. Den er god, fordi den har en farve, så den ikke bliver væk på kuffertbåndet, siger popstjernen.

En anden af landets populære sangerinder Nabiha, havde så sent som sidste år glæden af at få en gave, der var så god, at hun begyndte at græde.

- Sidste år fik jeg et armbånd fra Mali, hvor jeg kommer fra, af min mormor. Det er fra 1950 og er håndskåret i Elfenben med afrikanske motiver. Jeg sad med tårer ned ad kinderne, da jeg fik det, for det er sådan et, der går i arv, fortæller Nabiha.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip