Nu åbner Starbucks på “Danmarks bedste placering”

Fra på fredag kan du nyde en kop kaffe fra den populære internationale mokka-gigant Starbucks, mens du slentrer ned ad Strøget i København.

Det skriver Business.dk.

På fredag åbner Dansk Supermarked nemlig Danmarks 11. Starbucks-kaffebar på det, de selv kalder “Danmarks bedste placering”: på Rådhuspladsen i København.

Dansk Supermarked har indgået en aftale med Starbucks, som gør, at detailvirksomheden har eneret på at åbne Starbucks-kæder på ‘strøgplaceringer’ i Danmark.

De ti allerede eksisterende Starbucks-forretninger i Danmark er alle blevet placeret inde i, eller i forbindelse med, varehuse fra Dansk Supermarked, og dermed bliver den nye kaffebar på hjørnet af Vestergade i København den første af sin slags, hvor det ikke er tilfældet.

Dansk Supermarked har allerede tre Starbucks-kaffebarer i hovedstadsområdet: En i Bilka Hundige i Waves, en i Bilka One Stop i Fields, og en i Føtex ved Nordre Fasanvej.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip