Nu fortæller øjenvidner: Du handlede upassende, Özlem - Vagten gjorde bare sit job

Folketingspolitikeren følte sig uretfærdigt behandlet og ydmyget, da hun i går på Facebook fortalte, hvordan vagter havde nægtet hende adgang til en outlet-messe og verfet hende væk med ordene: Fis hjem!

Nu fortæller danskere, der stod i selv samme kø, hvordan forløbet foregik.

- Jeg stod forest i køen med min kæreste og så det hele. Det, der skete var, at Özlem stod i køgangen med sine to børn. Der var ikke meget plads, og vagten beder hende derfor pænt om at træde inden for vinduerne, så de andre gæster ikke er i tvivl om de må gå ind, da flere havde stillet sig i kø bag hende. Det nægter hun, da hun venter på sin mand, og han beder hende pænt flere gange efterfølgende. Hun bliver ophidset og siger at hun jo ikke er til gene og hvad er problemet. Han forklarer hende flere gange hun skal rykke ind med en hårdere tone men hun bliver mere ophidset og føler sig virkelig krænket. Vagten passede sit job, og han agerede ikke racistisk eller uprofessionelt efter min mening, skriver Mathias Christian Johansen på Facebook.

- Min datter og jeg stod også forrest i køen lige ved siden af dig, Özlem Cekic, og har oplevet det samme som Matias tidligere i denne tråd. Du blev pænt spurgt, om du ville rykke dig, hvilket du ikke ville - jeg oplevede at du ikke var særlig samarbejdsvillig, hvorfor situationen spidsede til. Havde du gjort hvad du pænt blev bedt om så var I jo kommet ind sammen med os andre uden bøvl, skriver Mai Zahl Skernby.

Hvad mener du om sagen? Er det i orden, eller hvem er det, der går over grænsen?

LÆS OGSÅÖzlem Cekic nægtet adgang til outlet-messe: Vagterne skubbede mig væk og sagde: Fis hjem

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip