Nu går Frank i dybden med Brøndby-spillerne

Træningslejren byder på to træningskampe og nok så vigtigt en masse intense træningspas og samtaler udenfor banen, hvor træner Thomas Frank ser frem til for alvor at kunne præge mandskabet.

- Jeg får god tid til at sætte mit aftryk på holdet, mens vi er i Tyskland. Opstarten har indtil videre handlet om at lære teamet at kende og holde en allerhelvedes masse møder. Vi har ikke haft så meget med spillerne at gøre udenfor banen, men det får vi muligheden for nu. Der er tid til at gå i dybden nu, og det glæder vi os til. Det er altid vigtigt, men i særdeleshed for os som helt nyt team er det vigtigt, siger den nye Brøndby-træner.

Thomas Frank ser specielt frem til at få god tid til individuelle samtaler med spillerne, hvor de sammen kan få fundamentet på plads for den kommende sæson.

- Vi skal selvfølgelig finpudse en masse detaljer i spillet. Vi får tiden til at arbejde grundigt med en masse ekstra ting, arbejde med det taktiske og implementere nye ting. Og implementere de værdier og den kultur, som vi gerne vil have. Derudover skal vi holde en masse møder med spillerne og lære dem bedre at kende. Nu kan spillerne ikke bare smutte hjem efter træning kl. 15-16, så her er god tid til at snakke med dem, lyder det fra den nye Brøndby-træner.

Thomas Frank fik tirsdag Per Rud som ny sportschef i klubben og efter afgang af flere erfarne spillere og en alvorlig skade til midterforsvarer Daniel Stenderup i weekenden, så ser det ud til, at der er nok at gå i gang med for sportschefen.

Specielt i midterforsvaret, hvor Brøndby nu kun har Martin Albrechtsen, Dario Dumic og 19-årige Mads Nielsen som muligheder. Brøndby-træneren afviser dog, at han står klar med en række konkrete ønsker, som skal forstærke holdet og sikre ham en god start i jobbet.

- Jeg synes i forhold til Daniels skade, at vi har tre kvalificerede stoppere i truppen, og dem har jeg fuld tillid til - også den unge Mads Nielsen. Men vi arbejder løbende med trupsammensætningen, og det gør vi også her. Så må vi se, om skal have dækket positionen af nogen udefra eller af andre i truppen, hvis det bliver nødvendigt, siger Frank og tilføjer:

- Generelt kan jeg sige, at der er nogle spillere, som har forladt truppen, men lige nu er vi sådan set nok spillere i truppen. Men det er jo ikke en hemmelighed, at vi er et meget ungt hold, og vi kigger da efter erfaring. Men vi vil ikke bare have erfaring for erfaringens skyld. Vi orienterer os hele tiden på markedet, men det er et langt transfervindue, og vi prøver at have is i maven, siger han.

Brøndbys træningslejr bliver afholdt på Hotel Aselager Mühle, der ligger 150 km sydvest for Hamburg. Klubben spiller træningskamp onsdag aften mod VFL Osnabrück og mandag aften mod SV Meppen. Herefter vender truppen tilbage til Danmark.

 

Dagens Gossip