Nu har DSB solgt hovedkvarteret i Sølvgade

DSBs store ejendom på Sølvgade 40 har været udbudt til salg i samarbejde med mæglerfirmaet CBRE i mere end et år, og ifølge DSB har markedet haft gode muligheder for at byde ind, og der har været mange interesserede købere.

Den nye ejer bliver Ejendomsselskabet Norden, som i oktober 2012 afgav et bindende købstilbud af Sølvgade 40 til en pris på kr. 280 mio. Tilbuddet var gældende i ni måneder. Der er i de seneste ni måneder arbejdet på at få en højere pris for ejendommen, men det har ikke været muligt, og derfor har DSB valgt at acceptere købstilbuddet.

”Med det endelige salg af Sølvgade har DSB nået endnu en milepæl i genopretningsplanen "Sundt DSB” og samtidig samlet de fleste administrative aktiviteter i DSB’s nye domicil på adressen Telegade2 i Høje Taastrup”, udtaler Økonomidirektør Jacob Kjær.

Godt 1200 administrative medarbejdere er samlet under et tag i Telegade 2 i Høje Taastrup. Der er indgået en lejeaftale med Ejendomsselskabet Norden om leje af den cirka 23.000 m2 store kontorejendom.

 

Dagens Gossip