Nu kan du få McDonalds leveret til døren - og alt andet i øvrigt

En ung mand har endelig skabt det koncept, alle tømmermandsramte københavnere har ventet på. Han vil nemlig sørge for, at du kan få cheeseburgere og nuggets leveret lige til døren, når du har det allerværst.

- Jeg har længe gået med tanken om, at der må være et marked for udbringning af McDonalds til morgenens tømmermændsramte, uden at det skulle koste folk en formue, siger iværksætter og grundlægger af BringMe, Phillip Nielsen.

Læs også: McDonalds har opfundet den ultimative takeaway-pose - og den er genial

Men det stopper ikke ved cola og fritter. Der er nemlig ingen grænser for, hvad man kan bestille med en enkelt sms, siger iværksætteren, der selv nævner pyntepuder fra IKEA, som en ting firmaet kan hente, så mændene slipper for en stressende tur med kæresten, eller øl klokken tre om natten, når festen er løbet tør.

- En lignende idé kører rigtig godt i Århus for tiden, og jeg tror at København er klar til BringMe, siger han.

Læs også: Denne geniale nye måde at få pizza på vil få dit mundvand til at løbe

Konceptet går i sin enkelthed ud på, at man sender en sms til et givent nummer med ens ønske, og så får man hurtigt en pris og estimeret leveringstid tilbage. Derefter kan man betale det aftalte beløb via MobilePay og vente på, at det ringer på døren.

Der er endnu ikke offentliggjort priser for leveringen, men det nystartede firma begynder så små at tage imod ønsker i weekenden, så priser, leveringshastigheder og forespørgsler kan testes.

Ønsker du at afprøve konceptet skal du sende ‘Hej BringMe’ og din forespørgsel til 25 46 27 17.

 

Dagens Gossip