Nu kan du sammenligne forsikringsselskaber

Skrevet af Elo Christoffersen

04/12/2012
Forsikringsssammenligning er svært og tidskrævende. Derfor har vilkaar.dk i Glostrup lanceret et nyt sammenligningssite hvor forbrugeren får screenet sit eget forsikringsbehov og pr. mail modtager en rapport, der med point og simpel grafik - viser hvilke selskaber, der forsikrer forbrugerens behov bedst og dårligst - ud fra forbrugerens egne svar i en online forsikringstest. Der bliver stillet skarpt på de spørgsmål selskaberne selv undgår at komme ind på. Forbrugeren kan være sikker på at selskaberne ikke selv fortæller om deres svagheder. Det er overladt til forbrugeren selv at finde hoved og hale i mange af disse skadesituationer og derfor er behovet for en virtuel rådgiver nødvendigt. • Har I behov for at vide - inden I køber forsikring - hvilke selskaber der ikke erstatter “jeres nye og ødelagte bil” med en tilsvarende ny? • Vil I gerne vide - inden I køber forsikring - hvilke selskaber der afviser dækning til en ny tagkonstruktion, hvis taget skades for 250.000 kr. grundet en speciel svampetype? • Vil I gerne vide - inden I køber forsikring - hvilke selskaber der slet ikke dækker hvis en tyv stjæler for 175.000 kr. fra jeres hjem? • Har I behov for at vide - inden I køber forsikring - hvilke selskaber der ikke dækker vandskade, der kan løbe op i udgifter på over 200.000 kr. Test og fremsendt forsikringsrapport fører forbrugeren sikkert gennem forsikringsjunglen og der er basis for at spare tusindevis af kroner på forsikringsbudgettet. To former for rapporter Gennemfør forsikringstesten og få tilsendt gratis pr. mail din personlige forsikringsrapport - mod at nogle selskaber vilkaar.dk har formidlingsaftale med - telefonisk kan kontakte forbrugeren med et uforpligtende tilbud. Forbrugeren kan også, mod et gebyr, få rapporten på alle de 10 øvrige selskaber.

Mest læste i dag

Forsikringsssammenligning er svært og tidskrævende. Derfor har vilkaar.dk i Glostrup lanceret et nyt sammenligningssite hvor forbrugeren får screenet sit eget forsikringsbehov og pr. mail modtager en rapport, der med point og simpel grafik - viser hvilke selskaber, der forsikrer forbrugerens behov bedst og dårligst - ud fra forbrugerens egne svar i en online forsikringstest.

Der bliver stillet skarpt på de spørgsmål selskaberne selv undgår at komme ind på. Forbrugeren kan være sikker på at selskaberne ikke selv fortæller om deres svagheder. Det er overladt til forbrugeren selv at finde hoved og hale i mange af disse skadesituationer og derfor er behovet for en virtuel rådgiver nødvendigt.

• Har I behov for at vide - inden I køber forsikring - hvilke selskaber der ikke erstatter “jeres nye og ødelagte bil” med en tilsvarende ny?
• Vil I gerne vide - inden I køber forsikring - hvilke selskaber der afviser dækning til en ny tagkonstruktion, hvis taget skades for 250.000 kr. grundet en speciel svampetype?
• Vil I gerne vide - inden I køber forsikring - hvilke selskaber der slet ikke dækker hvis en tyv stjæler for 175.000 kr. fra jeres hjem?
• Har I behov for at vide - inden I køber forsikring - hvilke selskaber der ikke dækker vandskade, der kan løbe op i udgifter på over 200.000 kr.

Test og fremsendt forsikringsrapport fører forbrugeren sikkert gennem forsikringsjunglen og der er basis for at spare tusindevis af kroner på forsikringsbudgettet.

To former for rapporter

Gennemfør forsikringstesten og få tilsendt gratis pr. mail din personlige forsikringsrapport - mod at nogle selskaber vilkaar.dk har formidlingsaftale med - telefonisk kan kontakte forbrugeren med et uforpligtende tilbud. Forbrugeren kan også, mod et gebyr, få rapporten på alle de 10 øvrige selskaber.