Nu kan du spare 60 procent med Danmarks første rigtige discount-supermarked

Ingen tilbud, kun billige vare. Med dét slogan træder den nye supermarkedskæde “Normal” ind på det danske marked. Butikken har allerede plantet rødder rundt om i landet, men prøver nu kræfter med hovedstadsområdet.

Vi kender selvfølgelig allerede discountbutikker som Netto, Fakta, Aldi, Lidl og Kiwi, men det, der adskiller det nye supermarked er, at det ikke præsenterer tilbudskataloger, så nogle varer er nedsat, mens andre ikke er.

Konceptet i butikken er derimod, at kæden udnytter det frie markeds kræfter, det vil sige, at det er muligt at importere varer fra andre EU-lande uden at betale told. Da mange varer ofte er billigere uden for Danmarks grænser, muliggør det, at kæden tjener omkostningerne hjem og samtidig kan tilbyde mellem 20 og 60 procent billigere produkter på hylderne.

Nitten er til gengæld, at sortimentet varierer fra uge til uge, og hvad du finder på hylden denne uge, er derfor muligvis væk i næste uge og frem.

Den 29. november åbner der en to-etagers butik på Vesterbrogade i København og for nyligt åbnede der en butik i shoppingcenteretn “Waves” i Hundige.

 

Dagens Gossip