Nu kommer turen til bornholmerne

Bornholm er Danmarks yderste forpost mod øst (bortset fra Christiansø) og bliver derfor som den sidste del af landet ramt af snevejret. Bornholms Regionskommunes vintertjeneste meddeler, at der er større snedriver flere steder på de overordnede veje. Lokalveje uden for byerne er flere steder svært fremkommelige, oplyser Lene Kristensen, der er vagthavende ved Vintertjenesten.

Kommunen starter snerydningen mandag morgen. Tidspunktet afhænger af vejrsituationen.

Færgedrift

BornholmerFærgen oplyser at der søndag sejles planmæssigt, men at DSB har aflyst InterCity Bornholm mellem Ystad og København H. Der kommer en færge til Rønne kl. 21:50. Her er det aftalt, at der kører busser kl. 22:05, som får en sneplov foran sig, hvis der er behov for det. Private bilister må så hægte sig på disse kolonner.

Det er også aftalt med Bornholms Lufthavn, at hvis der ankommer passagerer, så sørger beredskabet for at der er en sneplov, som kan bane vej. I al fald ind til Rønne, så passagererne ikke strander i lufthavnen, siger vagtchefen ved Bornholms Politi, Søren Sørensen, til bornholm.nu.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip