Nu vil Brøndby omsider betale feriepengene

Brøndbys bestyrelsesformand Aldo Petersen lover nu, at alle feriepenge som klubben skylder, vil blive betalt tilbage. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisen er Vestegns-klubben klar til at afslutte den omstridte sag om manglende pension og feriepenge til 89 spillere.

- Vi skylder pengene. Ingen tvivl om det, og vi betaler i løbet af kort tid. Vi har et stykke tid været i dialog med Spillerforeningen. I den forbindelse har jeg haft et rigtigt godt samarbejde med Spillerforeningens direktør, Mads Øland, for at få løst sagen, siger bestyrelsesformand Aldo Petersen til Ekstra Bladet.

Der skulle være tale om et beløb i omegnen af 30 millioner kroner, som Brøndby nu er villige til at betale de 89 spillere.

Den 11. september sidste år faldt der dom fra Fodboldens Voldgiftsret, hvor Brøndby blev dømt til at betale fire millioner i manglende feriepenge og pension til de tidligere spillere Thomas Rasmussen, Peter Madsen og Martin Ericsson, som havde kørt prøvesager mod deres tidligere klub for ikke at have afregnet i henhold til overenskomsten.

Brøndby og Spillerforeningen har siden været i dyb splid om betalingen af feriepenge og pension til de resterende 89 spillere, som havde penge til gode.

Men med en ny ledelse er der blevet sat skub i forhandlingerne for at løse sagen.

- Det er min klare forventning, at sagen er afsluttet i løbet af den nærmest fremtid. Begge parter er interesserede i at få sagen ud af verden, fastslår Aldo Petersen overfor Ekstra Bladet.

Brøndby fik forleden tilført 65 millioner kroner af storaktionær Jan Bech Andersen, da en udvidet aktiemission blev vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling.

 

Dagens Gossip