Numse-smuglende prut-tæsker får forlænget fængselsdom

I fredags tjekkede den 32-årige Terrence J. Lewis ind i Vanderburgh County Jail i Indiana, USA.

Lewis, der selv meldte sig til politiet, er sigtet for mordforsøg, men han nåede ikke at være bag tremmer særlig længe, før han gjorde sig særdeles bemærket blandt fængselsvagterne.

Allerede ved ankomsten, hvor Lewis skulle kropsvisiteres, kunne fængselsbetjentene konstatere, at der stak "et fremmed objekt ud fra numse-området", skriver Evansville Courier & Press.

Læs også: Røver sagsøger pizzaria: Kom til skade under røveri

Da betjentene spurgte ham om, hvad det var, hev han hurtigt en genstand ud af numsen, hvorefter han straks proppede genstanden i munden.

Kort tid senere fandt vagterne ud af, at der var tale om en lille pose, som indeholdt noget tobak fra en cigaret og et gram cannabis.

Men det var ikke det sidste, vagterne kom til at se til Lewis i denne weekend.

Læs også: Slår kioskmand med banan og smadrer bil

Allerede dagen efter sendte han en 60-årig medfange på hospitalet med rødt øje og blodnæse.

Lewis forklarede ifølge Courier & Press, at han havde slået den 60-årige medfange to gange i ansigtet, fordi den 60-årige havde slået en fæl prut - og det, mente Lewis, var en meget respektløs handling.

Nu kan Lewis så se frem til at blive sigtet for følgende: Besiddelse af cannabis, forsøg på indsmugling af narko samt vold mod medfange - og så er han naturligvis stadig sigtet for det mordforsøg, der fik ham bag tremmer til at begynde med.

I følge fængslets hjemmeside skal man stille med en kaution på 67.100 dollars, hvis man vil købe ham fri. Det svarer til cirka 370.000 kroner.

 

Dagens Gossip