Ny action dramaserie på Kanal 5

30/01/2013 06:01

Elo Christoffersen

Nyheder
Kanal 5 blænder torsdag den 7. februar op for en ny dramaserie. Det er den actionfyldte serie ”Arrow”. "Arrow" er den klassiske superhelte-fortælling om manden med de unikke evner, der lever et hemmeligt dobbeltliv i forsøget på at bekæmpe underverdenen og yde retfærdighed. Playboy milliardæren Oliver Queen forliser med sin families yacht og lider skibbrud på en øde ø i Stillehavet, hvor han lærer at kæmpe for sin overlevelse ved hjælp af en selvkonstrueret bue og pile. Først fem år senere bliver han reddet, og tilbage i hjembyen Starling City genforenes han med ekskæresten og advokaten Laurel, sin bedste ven Tommy og sin elskede søster Thea. Men den ekstremt veltrænede Oliver bærer på en stor hemmelighed; sit alias som mesterbueskytten "Arrow". For mens han om dagen lever livet som velhavende playboy, transformeres han, når mørket falder på, til selvtægtsmanden ”Arrow”. Iført grøn kutte og bevæbnet med bue og pil går han systematisk i gang med at bringe orden i den uret, som tidligere er blevet begået af hans magtfulde familie, samt at bringe sin elskede hjemby på ret kurs igen. Laurels far, kriminalbetjenten Quentin Lance er imidlertid fast besluttet på at pågribe hævneren/superhelten med den hemmelige identitet, mens Olivers egen mor, Moira synes at have et foruroligende indgående kendskab til det fatale skibbrud, som hendes søn var involveret i, og som blev kimen til en uslukkelig hævntørst. Rollen som den dødbringende og træfsikre bueskytte spilles af Stephen Amell, den yderst tiltrækkende skuespiller med superheltefysik, som tidligere har optrådt i serier som SBS-serierne "Private Practice" og "90210". Laurel spilles af Katie Cassidy, som var fast del af "Gossip Girl" i en årrække. "Arrow" er baseret på en grafisk roman udgivet af DC Comics, forlaget bag så legendariske superhelte som Batman og Superman. Anført af produceren Greg Berlanti er serien om "Arrow" skabt af folkene bag serie-hits som: Game of Thrones, Brothers & Sisters, The Vampire Diaries, Supernatural og FlashForward. Serien havde premiere i USA i oktober 2012 – og premiereafsnittet gav CW Network de bedste seertal siden 2009. Arrow har premiere torsdag den 7. februar klokken 22.15 på Kanal 5.

Mest læste i dag

Kanal 5 blænder torsdag den 7. februar op for en ny dramaserie. Det er den actionfyldte serie ”Arrow”.

"Arrow" er den klassiske superhelte-fortælling om manden med de unikke evner, der lever et hemmeligt dobbeltliv i forsøget på at bekæmpe underverdenen og yde retfærdighed.

Playboy milliardæren Oliver Queen forliser med sin families yacht og lider skibbrud på en øde ø i Stillehavet, hvor han lærer at kæmpe for sin overlevelse ved hjælp af en selvkonstrueret bue og pile. Først fem år senere bliver han reddet, og tilbage i hjembyen Starling City genforenes han med ekskæresten og advokaten Laurel, sin bedste ven Tommy og sin elskede søster Thea.

Men den ekstremt veltrænede Oliver bærer på en stor hemmelighed; sit alias som mesterbueskytten "Arrow". For mens han om dagen lever livet som velhavende playboy, transformeres han, når mørket falder på, til selvtægtsmanden ”Arrow”. Iført grøn kutte og bevæbnet med bue og pil går han systematisk i gang med at bringe orden i den uret, som tidligere er blevet begået af hans magtfulde familie, samt at bringe sin elskede hjemby på ret kurs igen.

Laurels far, kriminalbetjenten Quentin Lance er imidlertid fast besluttet på at pågribe hævneren/superhelten med den hemmelige identitet, mens Olivers egen mor, Moira synes at have et foruroligende indgående kendskab til det fatale skibbrud, som hendes søn var involveret i, og som blev kimen til en uslukkelig hævntørst.
Rollen som den dødbringende og træfsikre bueskytte spilles af Stephen Amell, den yderst tiltrækkende skuespiller med superheltefysik, som tidligere har optrådt i serier som SBS-serierne "Private Practice" og "90210". Laurel spilles af Katie Cassidy, som var fast del af "Gossip Girl" i en årrække.

"Arrow" er baseret på en grafisk roman udgivet af DC Comics, forlaget bag så legendariske superhelte som Batman og Superman. Anført af produceren Greg Berlanti er serien om "Arrow" skabt af folkene bag serie-hits som: Game of Thrones, Brothers & Sisters, The Vampire Diaries, Supernatural og FlashForward. Serien havde premiere i USA i oktober 2012 – og premiereafsnittet gav CW Network de bedste seertal siden 2009.

Arrow har premiere torsdag den 7. februar klokken 22.15 på Kanal 5.