Ny afmærkning i rundkørsel skal mindske kødannelser

08/10/2013 07:02

Elo Christoffersen

Nyheder
Vejdirektoratet har afsluttet arbejdet med at lave ny afmærkning i rundkørslen ved tilslutningsanlæg 75 Esbjerg N på motorvej E20. Ændringen i afmærkningen skal forbedre fremkommeligheden i tilslutningsanlægget. Vejdirektoratet havde konstateret trængselsproblemer ved frakørselsrampen fra nord og som en følge deraf begyndende kødannelser til motorvejen. Det øger risikoen for uheld, og derfor var det nødvendigt at ændre afmærkningen. - Jeg håber, at trafikanterne hurtigt vænner sig til de nye striber og allerede nu har oplevet en forbedring i trafikafviklingen, siger projektleder i Vejdirektoratet Marianne Skovsbøl.

Mest læste i dag

Vejdirektoratet har afsluttet arbejdet med at lave ny afmærkning i rundkørslen ved tilslutningsanlæg 75 Esbjerg N på motorvej E20.

Ændringen i afmærkningen skal forbedre fremkommeligheden i tilslutningsanlægget.

Vejdirektoratet havde konstateret trængselsproblemer ved frakørselsrampen fra nord og som en følge deraf begyndende kødannelser til motorvejen. Det øger risikoen for uheld, og derfor var det nødvendigt at ændre afmærkningen.

- Jeg håber, at trafikanterne hurtigt vænner sig til de nye striber og allerede nu har oplevet en forbedring i trafikafviklingen, siger projektleder i Vejdirektoratet Marianne Skovsbøl.