Ny angriber til løverne: FCK køber Marvin Pourié

Tyske Pourié har i sin to år i Superligaen scoret 23 mål i 55 kampe, hvoraf de 14 kom i den forgangne sæson, selvom Silkeborg rykkede ned:

- Marvin har de seneste sæsoner, trods sin unge alder, allerede markeret sig som en af ligaens stærkeste forwards, og derfor glæder det os, at han nu skal spille for og ikke imod FC København, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen og fortsætter:

- Når man lægger hans styrker i det opbyggende spil og foran målet sammen med god fart og lyst til at arbejde hårdt for sit hold, så er han en håndfuld for de fleste forsvar. Og så gør det bestemt heller ikke noget i F.C. København, at han besidder vinderinstinkt ud over det sædvanlige, siger Carsten V. Jensen.

Marvin Pourié, der har en fortid i klubber som Dortmund, Liverpool og Schalke 04, får trøje nummer 23, og han glæder sig til at spille for FC København:

- Jeg er stolt af at sidde her som FCK-spiller, for det er en stor klub, som hele Europa kender, og jeg er oprigtigt beæret over at skulle spille med løven på brystet. Jeg var aldrig i tvivl om, at jeg gerne ville til FCK, og mine samtaler med cheftræneren og sportsdirektøren har kun forstærket den følelse, siger Marvin Pourié.

- Jeg vil først og fremmest gerne hjælpe byen og holdet til at nå målsætningerne. Men rent personligt, så er det et skridt frem for mig, fordi jeg kan udvikle mig som spiller og som person i København. Jeg har haft en fin tid i Silkeborg, men at være i FCK er en kæmpestor udfordring, som jeg virkelig har lyst til at kaste mig ud i.

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip