Ny app opfinder en falsk sms-kæreste til singler

21/01/2015 17:41

Ronja Ryde

Nyheder
Foto: Shutterstock
To nye geniale apps kan hjælpe dig i situationer, hvor du har brug for at lyve om, at du har en kæreste, selvom det ikke er tilfældet. Apps’ene har meget passende fået navnene ‘Invisible Boyfriend’ og 'Invisible Girlfriend’, og kan, når de er blevet installeret, både lave billeder, falske sms-beskeder og falske telefonsvarerbeskeder på din telefon. Det skriver Business Insider, der også noterer sig, at det er muligt selv at vælge billede, alder og interesser for sin falske kæreste. - Det kan virkelig hjælpe folk med at fortælle en bedre historie om de forhold, de ikke er i, siger Matthew Homann, som er medudvikler af de to apps, til Betabeat. Tanken, fortæller han, er især at kunne bevise over for sine irriterende bejlere, at man allerede er optaget. Indtil videre koster app’en 24.99 dollars (omkring 160 kroner), og pakken, man køber, er inklusive 100 sms’er, 10 telefonsvarer-beskeder og en håndskrevet seddel.

Mest læste i dag

To nye geniale apps kan hjælpe dig i situationer, hvor du har brug for at lyve om, at du har en kæreste, selvom det ikke er tilfældet.

Apps’ene har meget passende fået navnene ‘Invisible Boyfriend’ og 'Invisible Girlfriend’, og kan, når de er blevet installeret, både lave billeder, falske sms-beskeder og falske telefonsvarerbeskeder på din telefon.

Det skriver Business Insider, der også noterer sig, at det er muligt selv at vælge billede, alder og interesser for sin falske kæreste.

- Det kan virkelig hjælpe folk med at fortælle en bedre historie om de forhold, de ikke er i, siger Matthew Homann, som er medudvikler af de to apps, til Betabeat.

Tanken, fortæller han, er især at kunne bevise over for sine irriterende bejlere, at man allerede er optaget.

Indtil videre koster app’en 24.99 dollars (omkring 160 kroner), og pakken, man køber, er inklusive 100 sms’er, 10 telefonsvarer-beskeder og en håndskrevet seddel.