Ny beredskabschef ved Aabenraa Kommune

Den nye beredskabschef kommer fra en stilling som brand- og kontraktchef ved Falcks Redningskorps, Region Midt, i Skejby ved Aarhus.

- Det var et meget kvalificeret ansøgerfelt, og vi valgte Jarl Vagn Hansen, fordi han har en solid erfaring både ledelsesmæssigt og beredskabsteknisk. Vi søgte en leder, der også er brandmand, og det har vi fundet. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger teknisk direktør Kjell Stockfisch, Aabenraa Kommune.

Jarl Vagn Hansen bor i Kolding, er gift og har to børn på 5 og 8 år.

Spændende udfordring
- Det bliver en dejlig ny udfordring i mit arbejdsliv. Jeg glæder mig til at komme over på den anden side af bordet. Falck er jo operatør for mange kommuner, så det bliver spændende at sidde i kommunens stol og få myndighedsdelen med også, siger Jarl Vagn Hansen.

Har noget at byde ind med
- Og jeg tror, jeg har noget at byde ind med. Jeg glæder mig til at få et godt og velfungerende samarbejde med de frivillige brandværn og til at arbejde sammen med de ansatte i Brand & Redning og med forvaltningen, slutter iger Jarl Vagn Hansen.

Foto: Aabenraa Kommune

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip