Ny beredskabschef ved Aabenraa Kommune

30/11/2012 11:44

Finn Jensen

Nyheder
Den nye beredskabschef kommer fra en stilling som brand- og kontraktchef ved Falcks Redningskorps, Region Midt, i Skejby ved Aarhus. - Det var et meget kvalificeret ansøgerfelt, og vi valgte Jarl Vagn Hansen, fordi han har en solid erfaring både ledelsesmæssigt og beredskabsteknisk. Vi søgte en leder, der også er brandmand, og det har vi fundet. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger teknisk direktør Kjell Stockfisch, Aabenraa Kommune. Jarl Vagn Hansen bor i Kolding, er gift og har to børn på 5 og 8 år. Spændende udfordring - Det bliver en dejlig ny udfordring i mit arbejdsliv. Jeg glæder mig til at komme over på den anden side af bordet. Falck er jo operatør for mange kommuner, så det bliver spændende at sidde i kommunens stol og få myndighedsdelen med også, siger Jarl Vagn Hansen. Har noget at byde ind med - Og jeg tror, jeg har noget at byde ind med. Jeg glæder mig til at få et godt og velfungerende samarbejde med de frivillige brandværn og til at arbejde sammen med de ansatte i Brand & Redning og med forvaltningen, slutter iger Jarl Vagn Hansen. Foto: Aabenraa Kommune

Mest læste i dag

Den nye beredskabschef kommer fra en stilling som brand- og kontraktchef ved Falcks Redningskorps, Region Midt, i Skejby ved Aarhus.

- Det var et meget kvalificeret ansøgerfelt, og vi valgte Jarl Vagn Hansen, fordi han har en solid erfaring både ledelsesmæssigt og beredskabsteknisk. Vi søgte en leder, der også er brandmand, og det har vi fundet. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger teknisk direktør Kjell Stockfisch, Aabenraa Kommune.

Jarl Vagn Hansen bor i Kolding, er gift og har to børn på 5 og 8 år.

Spændende udfordring
- Det bliver en dejlig ny udfordring i mit arbejdsliv. Jeg glæder mig til at komme over på den anden side af bordet. Falck er jo operatør for mange kommuner, så det bliver spændende at sidde i kommunens stol og få myndighedsdelen med også, siger Jarl Vagn Hansen.

Har noget at byde ind med
- Og jeg tror, jeg har noget at byde ind med. Jeg glæder mig til at få et godt og velfungerende samarbejde med de frivillige brandværn og til at arbejde sammen med de ansatte i Brand & Redning og med forvaltningen, slutter iger Jarl Vagn Hansen.

Foto: Aabenraa Kommune