Ny børneis: - Den ligner jo en penis

En ny is fra Friskos svenske firma, GB Glace, har skabt stor debat på Facebook. Årsagen er, at isen ”X Pop” ifølge forældre til børn, ligner en penis. Det skriver expressen.se.

Isen beskrives som ”en kåd is med spændende smagskombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, der er dækket med frugttyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser det”.

Dyrepasser ligger for døden: Her kysser giraffen ham farvel

Det kan da godt være, at det er sandt. Men flere personer, der har købt isen, ser noget anderledes på den nye is, der beskrives som en penis eller en dildo.

Blandt kommentarerne på Facebook er:

- Ha ha ha, jeg spiste den for en uge siden. Min datter ville have den, og jeg åbner den og døde af skam og fortalte min kæreste, at de har fremstillet en isdildo. Ha ha ha, hvad fanden har de tænkt på. Og det føles lidt kinky til toppen af p.. Popper i munden, skriver en bruger.

- Virker som en syg person, der først udfærdiger ideen. Hvad synes du om, når du ser et barn spise is!?!, skriver en anden bruger.

Fem fejl, du begår: Derfor gider din mand ikke knalde

GB Glaces markedschef har dog den opfattelse, at der ingen sammenligning er mellem isen og en penis.

- Nej, absolut ikke. Det er en is. De fleste is sidder på en pind, siger GB Glaces markedschef, Marten Sanden til expressen.se.

 

Dagens Gossip