Ny bog: Kenndy-parret tog stoffer

Det skriver den amerikanske journalist Christopher Andersen i sin nye bog om parret. Han er kendt for sine mange biografier og har tidligere skrevet om Barack og Michelle Obama, prins William og Kate Middleton, Michael Jackson og Mick Jagger.

Ifølge Andersens bog fik præsidenten skudt amfetamin og steroider ind i årerne fire gange i ugen under Cuba-krisen i 1962. Det var lægen Max Jacobsen, også kendt som Dr. Feelgood, der leverede stofferne. Han vidste dog godt, at det ikke just var en almindelig accepteret behandling, og han skrev derfor sin opsigelse.

Den rev Kennedy itu og lovede, at stofferne ikke påvirkede hans arbejde.

Ifølge forfatteren tog også Jackie Kennedy stofferne.

I bogen afslører Christopher Andersen også, at Jackie Kennedy udmærket kendte til præsidentens mange sidespring med blandt andre Marilyn Monroe.

- Hun brød sig ikke om Jacks (præsidentens kælenavn, red.) sidespring. Hun var pokkers sur over det. Men hun var villig til at se den anden vej, så længe han var forsigtig, siger præsidentens gode ven George Smathers i bogen.

Faktisk mener Christopher Andersen også at vide, at Marilyn Monroe ringgede til Jackie Kennedy og fortalte om affæren.

- Marilyn, du gifter dig med Jack. Og du flytter ind i Det Hvide Hus, og du får alt ansvar som førstedame, og jeg flytter ud, og du får alle problemerne, skulle præsidentfruen have sagt til skuespillerinden.

 

Dagens Gossip