Ny bortførelsessag ryster Ohio

Ifølge anklagemyndigheden er en mentalt handikappet kvinde og hendes datter i mere end to år blevet holdt fanget i en kælder i netop Ohio. Her har de efter politiets opfattelse levet under slavelignende forhold sammen med hunde og slanger.

Sagen kom i politiets søgelys, efter at kvinden slap ud af huset og blev taget for at stjæle et stykke slik. Hun fortalte politiet, at hun hellere ville i fængsel end at gå hjem, fordi hendes samboer »var onde ved hende.«

Tre personer - to mænd og en kvinde - er nu anholdt i sagen og sigtet for menneskehandel og tvangsarbejde. De skal således have overtalt den mentalt handikappede kvinde til at flytte ind i huset, hvor to af de sigtede også selv boede.

»Vi bliver endnu engang mindet om, at moderne slaveri finder sted rundt omkring os. Ofrene i denne sag udholdt vold, trusler, umenneskelige levevilkår og andre horrible handlinger,« siger Steven Dettelbach, anklager for det nordlige Ohio, ifølge Reuters.

Anklagemyndigheden mener, at den mentalt tilbagestående kvinde har levet med trusler om, at hendes fem-seks-årige datter ville blive taget fra hende, hvis hun ikke gjorde, hvad der blev sagt. De skal være blevet tvunget til at sove på cementgulvet i et rum, der også var hjemsted for en brølende leguan. De blev slået gentagne gange, truet med pit bull-hunde og slanger og de blev overvåget med en babyalarm, så kvinden ikke ville løsne sin datters bundne hænder eller snige mad og vand ind til pigen.

Moren fik også barberet håret af, tvunget til at udlevere sin offentlige forsørgelse, og datteren fik ikke lov at blive låst ud af sit værelse for at gå på toilettet, før moren var færdig med sine pligter. En omfattende liste af gøremål, der ifølge sigtelsen blandt andet bestod af at passe store, giftige slanger.

 

Dagens Gossip