Ny direktør i Legoland

Det bliver 39-årige Christian Woller, der skal afløse Legolands direktør gennem 9 år - Henrik Höhrmann, der har valgt at trække sig.

39-årige Christian Woller er ny frontfigur for Legoland i Billund. Han afløser Henrik Höhrmann, der trækker sig efter ni år.

Christian Woller har arbejdet i forskellige funktioner i Legoland siden 2005 og har forud for det beskæftiget sig med turisme i Visit Denmark. Han er uddannet cand. merc. Han bor i Skanderborg med sin kone og to døtre på 7 og 4 år.

Senest har Christian Woller haft ansvaret for parkens butikker, herunder verdens største Lego-butik, som udgør en stor del af parkens aktiviteter.

- Jeg overtager styringen af en utrolig veldrevet park med meget engagerede og dygtige medarbejdere, så min opgave bliver at udvikle Legoland, mens vi holder fast i de mange kvaliteter, der gør parken til noget helt særligt, siger den nye direktør, Christian Woller.

For den afgående direktør Henrik Höhrmann er det vemodigt at forlade Legoland, men beslutningen har været hans egen.

- Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser og kommer helt sikkert til at savne det. Men jeg har truffet beslutningen om at skrue ned for tempoet, så der bliver tid til at mellemlande, inden jeg skal forlade arbejdsmarkedet, forklarer Henrik Höhrmann.

Legoland åbner den 5. april.

 

Dagens Gossip