Ny folkesport: Sådan bliver du Danmarks bedste livebetter

På The Rusty Nail i København sættes jagten ind på at finde Danmarks bedste og mest strategiske better.

De bedste er samlet
Det er landets mest rutinerede sportsjournalister og bettingeksperter, som sætter dysten i gang, og kommer samtidig med bud på, hvordan man bliver blandt de bedste i den nye danske folkesport.

”Hvis man skal være en rigtig god livebetter, så skal man have is i maven og man skal holde hovedet koldt og så skal man stole på sit instinkt,” forklarer journalist for Canal 8 + 9, Simon E. Jørgensen.

Strategisk betting-funktion
Et særligt interessant element i betting, der gør det strategiske aspekt endnu større, er muligheden for at være en kylling. Den såkaldte Cash Out-funktion, hvor man kan trække sig ud og sikre gevinsten, før det går helt galt.

Det handler om at have is i maven. Jo længere du venter med at tage dit Cash Out, jo større bliver gevinsten, medmindre du venter for længe.

”Når man casher out er man absolut ikke en kylling, for så har man forstået betting. Når man har en funktion, der giver en penge, så skal man selvfølgelig bruge den,” udtaler dystens vinder, Claus Jansson, Better Collective / bettingexpert.com

Se, om du er Danmarks største og mest strategiske kylling
Betfair har skudt jagten i gang på Danmarks mest strategiske spiller. Nu kan du tjekke, om du kan hive de fede gevinster hjem ved at spille strategisk og være Danmarks største kylling.

Kom ind i kampen – den er fjøjtet i gang.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip