Ny gidseltagning rammer Paris: To meldes dræbt

Mindst to personer meldes dræbt under gidseltagning i et jødisk supermarked i det østlige Paris, siger en politikilde til nyhedsbureauet AFP.

Gidseltagningen finder sted i området Porte de Vincennes. Kilden oplyser, at manden skal være bevæbnet med to våben. Ifølge BBC er det to Kalasjnikov-geværer.

Den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, er på vej til stedet, og myndighederne siger, at skoler i nærheden af gidseltagningen er ved at blive lukket. Skolebørnene bliver lukket inde på skolerne, oplyser skolemyndigheder til AFP.

En politikilde siger til Le Figaro, at gidseltageren er den samme, der skød og dræbte en kvindelig politibetjent i Paris torsdag.

- Han er ekstremt farlig. Han er bevæbnet med to automatvåben, siger kilden.

Manden skal have sagt til de politistyrker, der omringede ham: I ved udmærket godt, hvem jeg er.

Kilder siger også til AFP, at der et tale om den samme mand.

- Det er gerningsmanden fra Montrouge, siger en kilde til AFP.

Politikilder har tidligere bekræftet over for nyhedsbureauet, at den mistænkte kendte de to Kouachi-brødre, som fransk politi fredag har omringet i byen, Dammartin-en Goële, der ligger blot 40 kilometer nordøst for Paris.

Her har de formodede gerningsmænd til Charlie Hebdo-massakren forskanset sig i en lille virksomhed, og de skal have taget mindst et gidsel.

88.000 franske politibetjente og militærfolk har deltaget i menneskejagten på de to brødre, Cherif Kouachi og Said Kouachi, der er mistænkt for at stå bag onsdagens angreb mod det satiriske ugeblad Charlie Hebdo, hvor 12 mennesker blev dræbt.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip