Ny gondol i Val Gardena letter adgangen til Sella Ronda

I denne vintersæson vil de nye Dantercepies-gondoler bringe skiløbere og snowboardere hurtigere og mere behageligt til det legendariske bjergområde Sella Ronda, der er kendt for sine 26 kilometer velpræparerede pister, en perlerække af hyggelige bjerghytter og den storslåede udsigt fra "Langkofel” (i 3.181 meters højde) og “Marmolada” (i 3.343 meters højde).

Den nye Dantercepies-gondol, som er en de mest populære lifttyper i Val Gardena, har et lavt støjniveau og en smuk arkitektur, der blender ind i det betagende bjerglandskab. Gondol-turen er blot 2,5 kilometer lang, og undervejs kan skiløberne slappe af og nyde den fantastiske udsigt ud over Dolomitterne – de naturskønne italienske alper, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Oplev “La Longia” – Val Gardenas længste piste

Val Gardenas 10,5 kilometer lange piste “La Longia” er netop blevet optimeret, så skiløbere og snowboardere nu kan få et helt fantastisk skieventyr på en af de længste pister i Dolomitterne. “La Longia” løber fra Seceda Alm til Ortisei, der ligger i 1.282 meter.

Eftersom Val Gardena prioriterer at have pister af allerhøjeste kvalitet, er “La Longia” nu blevet gjort bredere på forskellige strækninger.

Fra den 19.-22. december finder et af de mest spektakulære World Cup-skiløb sted i Val Gardena: Nemlig det berømte “Saslong Downhill” (Selva).

 

Dagens Gossip