Ny kvinde i Osbournes liv

Stem din guitar og hold fast i mikrofonen. Fordi nu er endnu en rock'n'roll-baby kommet til verden.

Den 29-årige reality-stjerne Jack Osbourne og hans kone, skuespillerinde Lisa Osbourne, er blevet forældre for anden gang. Parrets første datter, 3-årige Pearl, blev født i april i 2012 og hun er nu blevet storesøster til endnu en lille prinsesse, der blev budt velkommen i rock'n'roll familien lørdag.

Den lille guldklump skal hedde Andy Rose og er sund og velskabt, bekræfter Hello Magazine. 

- Tak for alle de søde ord, skrev Jack Osbourne torsdag på Instagram og brugte hashtagget 'new baby'.

Kendisparret annoncerede, at de skulle være forældre igen tilbage i februar, hvor Jack Osbourne stolt viste sin kone Lisa, datteren Pearl og Lisas struttende mave frem på Instagram. 

De nybagte forældre kom dog ikke helt udramatisk igennem graviditeten. I maj var den gravide Lisa Osbourne ude for en voldsom bilulykke, men heldigvis kom hverken hun eller barnet til skade.

- Babyen er uskadt, men jeg er ved at gå fra forstanden, skrev Lisa Osbourne på Instagram efter ulykken.

Den højgravide mor kunne nemlig ikke deltage i Pearls 3-års fødselsdagsfest og var meget bedrøvet over situationen.

- Jeg græd i telefonen, da jeg talte med Pearl, fordi jeg ikke kunne være der til at sige godnat til hende, skrev en frustreret Lisa på Instagram, imens hun lå på hospitalet.

Jack Osbourne er kendt fra reality-serien "The Osbournes", som kørte på MTV i 00'erne, hvor han sammen med sin far, Black Sabbath-forsangeren, Ozzy Osbourne, og resten af familien viste verden, hvordan det er at leve som teenager i en rock'n'roll-familie.

Efterfølgende er Jack blevet kendt som lidt af en vovehals, og har med sit eget reality-program rejst verden rundt for at prøve vilde stunts og dyrke kampsport.

Jack Osbourne lider af multipel sklerose. Han blev diagnosticeret med den alvorlige sygdom som 26-årig, blot få uger efter hans første datter, Pearl, kom til verden.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip