Ny målmandstræner til FCK

Per Wind har trænet sin sidste målmand i FC København. Den 57-årige har været målmandstræner i 14 år i FCK, men bliver nu afløst af den 12 år yngre Anton Scheutjens, der tiltræder med øjeblikkelig virkning. Det skriver FCK på deres hjemmeside. Sportsdirektør Carsten V. Jensen fortæller dog, at Per Wind fortsætter sin daglige gang i klubben.

- Vi takker Per Wind for mange års trofast tjeneste og fantastisk arbejde som målmandstræner i FC København i mere end et årti. Heldigvis vil Per også fremover fortsætte sit arbejde i klubben,  men nu i en anden funktion omkring holdet. Vi glæder os over, at han fortsat vil bidrage med sine store kompetencer på team management-siden, og ikke mindst med sit positive væsen i det daglige arbejde, hvor han skal organisere alt omkring førsteholdet, siger Carsten V. Jensen.

Anton Scheutjens er blevet ansat på en fire-årig kontrakt og kommer fra den hollandske traditionsklub PSV, hvor han har været målmandstræner siden sæsonen 2008/2009.

- Vi glæder os over at kunne tiltrække en kapacitet som Anton Scheutjens fra PSV, hvor han i mange år har ydet en stor indsats som målmandstræner, hvilket vi ser frem til han nu kommer til at gøre i FC København i de kommende år. Samlet set er dette en spændende tilføjelse til trænerteamet, og vi ser frem til samarbejdet med Scheutjens.

Anton Scheutjens stoppede sin aktive karriere i 2006. I 90erne vogtede han målet for Roda JC i en håndfuld Æresdivisionskampe og blev siden fast keeper for Go Ahead Eagles i den næstbedste række. Han indstillede karrieren i 1999, men fik i 2005 et kortvarigt comeback for Helmond Sport - også i den næstbedste række.

 

Dagens Gossip