Ny Mobil App husker din P-tid og finder bilen

Sådan kan beskeden lyde, hvis du installerer og anvender den nye gratis app, ParknGo på en Smartphone med IOS eller Android styresystemer.

Bag den nye app står firmaet Tourgear, som samtidig har udviklet en ny elektronisk parkeringsskive, der netop er introduceret på markedet.

- I forbindelse med udviklingen af den nye elektroniske P-skive, syntes vi at det kunne være rart at få en reminder, når P-tiden er ved at udløbe, så P-bøder bedre kan undgås, siger Michael Bildsøe Møller fra Tourgear, som har udviklet og designet den nye Park’n’Go P-skive og app, sammen med et ingeniørteam fra Vejle.

- Udover blot at få en alarm, vil det være fikst at kunne finde sin bil igen, særligt hvis man er på besøg i en ny by og ikke er helt sikker på hvordan man finder tilbage til bilen. Her guider app’n dig og oplyser dig hvor lang tid det tager dig at gå tilbage til bilen, siger Michael.

App’n virker på den måde, at når du stiger ud af bilen, aktiverer du app’n og indstiller den tid du må holde der. Telefonen husker så, hvor du parkerede med dens indbyggede GPS. Når tiden er ved at rinde ud kommer der en reminder, og du kan åbne app’n og se hvor lang tid det tager at gå hen til bilen.

 

Dagens Gossip