Ny reservemålmand hentet fra Fredericia til Team Esbjerg

Team Esbjerg har indgået en aftale for den resterende del af denne sæson med den 31-årige målmand, Mia Nygaard Hansen, der hidtil har spillet for Fredericia HK 1990 i 1. division.

Mia Nygaard Hansen bliver gardering for Rikke Schmidt, der blev hentet til Team Esbjerg, da først Marie Staun og dernæst Kari Aalvik Grimsbø meddelte, at de er gravide og ikke er til rådighed i resten af sæsonen.

- Vi har længe forsøgt at finde en målmand med ligaerfaring i dansk eller udenlandsk håndbold, men det er ikke lykkedes os at indgå en aftale med en spiller, der er fri på markedet, og som passer ind i vores økonomiske ramme. Mia Nygaard Hansen har erfaring fra 1. division og har sin styrke i at være god til at læse modstandernes skud. Hun er en udmærket løsning for os på kort sigt. 17-årige Sofie Svarrer Hansen, der har fungeret som målmandsmakker til Rikke Schmidt i de seneste kampe, bliver igen rykket ned på U18, men ingen tvivl om, at hun har en fremtid i Team Esbjergs førsteholds trup foran sig, siger cheftræner Lars Frederiksen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip