Ny Roman: Længst fra døden

Solen bager, da Paul ankommer til et fattigt land i det sydlige Afrika. I dette land boede han som barn, og her vil han mindes de lykkelige barndomsår. Hans ekskone og deres søn er stadig i Finland, men dem regner han ikke med nogensinde at se igen. Han er kommet for at dø.

Esther har mistet en mand, som hun elsker højere, end hun troede var muligt. Hun har lovet at tage sig godt af en lille, forældreløs pige, men hun drømmer ikke længere om en lykkelig fremtid.

Esther og Paul mødes tilfældigt en aften på et hotel, som har en særlig betydning for dem begge. Her så Paul engang en ung, smuk pige blive slæbt af sted af to mænd, men han greb ikke ind, og lige siden har det fået ham til at spørge sig selv, hvilket slags menneske han er.

Pigen begår senere selvmord ved at springe ud over balkonen på selvsamme hotel. Det kan Esther fortælle, for hun voksede op sammen med pigen i en landsby og havde ledt efter hende i flere år, efter at hun var stukket af ind til storbyen. Pigen efterlod sig en lille datter, og det er hende, som Esther nu tager sig af.

Paul vil ikke længere leve, og Esther kæmper med sin sorg, men deres skæbner flettes sammen og binder dem langsomt til livet og til håbet.

Længst fra døden er en roman om at finde håbet og om at forsøge at rette op på gamle fejl. Om ensomhed og behovet for andre mennesker. Og om at være tæt på at give op, men i stedet opdage, at livet stadig kan overraske.

Bogen udkommer hos Turbine Forlaget den 19. december 2012.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip