Ny sæson af "Mig og min mor" på Kanal 4

Mor - vi elsker hende over alt på jorden og har svært ved at undvære hende men samtidig bliver vi voldsomt irriteret, når hun blander sig. Præcis sådan er det også i Kanal 4’s serie ”Mig og min mor”. En ny omgang af serien har premiere 19. februar.

21-årige Diana er helt ny i ”Mig og min mor” og levende bevis på en datter, der ikke kan undvære sin mor. Hun bor nemlig stadig hjemme hos mor Marianne i Esbjerg, selvom hun tidligere har været fløjet fra reden, og det er Marianne virkelig træt af. Men det gik desværre galt den gang og varede ganske kort, da Diana for knap to år siden flyttede hjemmefra.

Hun fik ingen mad, snavsetøjet voksede hende over hovedet, og det samme gjorde nullermændene. Diana er med andre ord ret hjælpeløs og totalt afhængig af sin mor. Så Marianne synes snart det er på tide, at hendes voksne datter lærer at klare sig selv (og helst flytter hjemmefra hurtigst muligt).

Flytteriet har også været på dagsordenen hos Jessica Priscilla, for hun valgte at flytte hjemme fra de trygge rammer hos mor Jette i sidste sæson. Det huer ikke Jette, for hun har netop gennemgået en fedme-operation og dermed givet afkald på de søde sager. Hun frygter derfor, at ensomheden vil træde ind, når hun nu skal sige farvel til de to vigtigste ting i sit liv. Men med sit sprudlende og positive sind finder Jette altid på noget, så hun kan nyde godt af datterens selskab.

Hos Nadialine lader der til endelig at være gennembrud på musikfronten. Hun har nemlig fået sit første rigtige sangerjob med betalende publikum i ”Kabaret Hemmelig”, noget som mor Anja og momse er meget glade for. Anja har sågar foreslået Nadialine at være hendes manager, så nu skal hun vise sin datter, at hun er jobbet værdigt.

I sommeren 2012 fik Simone sig et kæmpe chok, da mor Bettina pludselig fik en blodprop i hjertet og måtte hasteindlægges. De tager derfor hul på en hel ny livsstil, kvitter smøgerne og ændrer madvanerne. Men der sker også noget med dem rent følelsesmæssigt, idet de rykker tættere sammen, især efter det går op for Simone, hvor let hun kunnet have mistet sin mor.

Peters mor Dorte fik for mange år siden posttraumatisk stress og måtte dermed opgive sit elskede job som dagplejer. Det er noget, som går Peter meget på, for han drømmer om at få sin stærke og fanden-i-voldske mor tilbage, som han husker hende fra sin barndom. Så når han lokker hende ud i noget grænseoverskridende, handler det i virkeligheden om, at han vil vise hende, at hun kan klare meget mere, end hun selv tror.

Første afsnit af "Mig og min mor" løber over skærmen tirsdag den 19. februar klokken 20.

 

Dagens Gossip