Ny sæson: Seje singler jagter kærligheden i Singleliv

Med jysk muld under fødderne og en alternativ ferie på den fordrukne bulgarske solkyst i bevidstheden, bevæger 35-årige Claus sig igen ud på det datingmarked, som han kender på godt og ondt.

Claus åbner den nye sæson af "Singleliv" med en date, som han kalder for den bedste han nogensinde har haft. Heldet vender dog hurtigt for den ligetil vestjyde, der ender til singlefest på Pigernes Kro i Hobro med et i sandhed bredt kvindepublikum i alle aldre.

Sæson 15 af "Singleliv" byder på et gensyn med trioen Serina, Cecilie og Jesper. Serina på 25 år har i den nye sæson søgt hjælp hos håndaflæseren Krumme, smidt den lange liste af tjekspørgsmål i papirkurven i håb om, at hun nu kan møde fyrene med åbent sind.

Cecilie på 21 år er igen tilbage på skærmen, når hun jagter en kæreste, der både kan tage sig af hende og måske endnu mere vigtigt - en hun kan have det sjovt sammen med.

Som hårdtarbejdende kok kan tiden være sparsom, når det kommer til at finde kærligheden. Alligevel går den 40-årige Jesper fra Aalborg ihærdigt til værks, så han kan imponere pigerne og forhåbentlig vinde deres hjerter.

Og så bliver der budt velkommen til tre nye håbefulde singler, der i deres kamp for kærligheden kommer på både sjove, akavede og vellykkede dates. Den første af singlerne er 41-årige Linette fra Mørkhøj, der efter 13 års ægteskab søger kærligheden på ny.

Ny er også den 24-årige bager Marc fra Valby, som er meget klar på at finde sig en kæreste. Men vejen dertil kan være svær, for den unge københavner bliver hurtigt forblændet af de smukke piger. En pige får han dog et særdeles godt øje til, da hun formår at udfordre ham i netop konditorkunsten.

Sidste nye ansigt i "Singleliv" er selvsikre 28-årige Maija fra Vejle. Hun ved, at Mr. Right er derude, og dater gerne et par stykker før den velovervejede dom falder over de håbefulde bejlere.

Oplev singlernes kamp for kærligheden, når Kanal 4 har premiere på en ny sæson af "Singleliv" onsdag den 5. februar klokken 20.

 

Dagens Gossip