Ny side samler ind til Hillary Clintons præsidentkampagne

Støtter til den tidligere amerikanske udenrigsminister har således lanceret en hjemmeside, der skal skaffe økonomiske midler, hvis Clinton beslutter sig for at kaste sig ind i præsidentvalgkampen i 2016. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Siden hedder readyforhillary.com (klar til Hillary, red.), og det er den politiske super PAC »Ready for Hillary«, der står bag. En super PAC er en politisk komité, der ikke er forpligtet til at oplyse, hvor mange penge de poster i en præsidentkampagne.

»Amerika er parat til Hillary, og vi har brug for din hjælp for at sikre, at når hun er klar til at tage udfordringen op, så er vi klar til at hjælpe hende,« lyder budskabet, hvis man klikker på knappen, hvor man kan bidrage til kampagnen.

Ud over billeder Clinton, der i 2008 måtte se Demokraternes nominering gå til Barack Obama, indeholder siden også en række roser fra både politikere og kendisser.

Blandt andet kan man læse, hvordan »Sex and the City«-skuespillerinden Sarah Jessica Parker beskriver Clinton som »betænksom, fornuftig, stærk, autoritativ, empatisk«.

Clinton forlod stillingen som udenrigsminister i begyndelsen af februar, og siden har især amerikanske medier vendt og drejet enhver udtalelse eller handling fra politikeren i forhold til, om hun kunne finde på at stille op.

Clinton har tidligere sagt, at hun ikke har planer om at træde ind i politik igen og understreget, at hun vil hvile ud efter to årtier i offentlighedens søgelys.

Skulle Clinton beslutte sig for at stille op alligevel, bliver hun allerede nu spået gode chancer mod de mulige kandidater, som medierne har udpeget.

 

Dagens Gossip