Ny udvikling: Joni Mitchell i bedring

Skrevet af admin

29/06/2015

Mest læste i dag

Fans over hele verden har gisnet om og bedt for Joni Mitchells tilstand, siden hun den 31. marts blev hasteindlagt på et hospital i Los Angeles.

Mens der de sidste tre måneder kun er kommet sporadiske opdateringer på sangerindens helbredstilstand, har der floreret flere teorier om Joni Mitchells sygdom.

Nu bekræfter en talsmand for den canadiske kunstner, at det var en udvidelse på pulsåren, der forårsagede indlæggelsen. Det fremgår af et indlæg på Joni Mitchells officielle hjemmeside.

Sangerindens talsmand, Leslie Morris benytter samtidig lejligheden til at aflive et sejlivet rygte.

- Sandheden er, at Joni Michell godt kan tale, og hun taler fint, slår Leslie Morris fast, efter at sangerindens mangeårige ven David Crosby i et nyligt interview fortalte, at Michell ikke var i stand til at kommunikere.

- Hun er ikke på benene endnu, men det vil ikke vare længe, da hun får daglig genoptræning. Hun restituerer i fred og ro i sit eget hjem, og hendes tilstand bliver bedre for hver dag.

- Vi forventer, at hun kommer sig fuldstændigt, understreger talsmanden.

I løbet sin lange karriere har Joni Mitchell opnået stor anerkendelse både som musiker og billedkunstner. Hendes største hit til dato er "Big Yellow Taxi" fra "Ladies of the Canyon" fra 1970.

/ritzau/FOKUS