Ny undersøgelse: Danskerne vil have frihed til selv at vælge tv-kanaler

Telia TV-kunder kan nu vælge mellem et stort udvalg af enkeltkanaler som tilvalg til deres Start-, Favorit- eller Familie-pakke.

- Der er ingen tvivl om, at tv som produkt er i bevægelse fra at være et push-baseret medie til en pull-baseret service, som fungerer på brugernes præmisser. Det afspejler sig i undersøgelsens resultater, som klart viser brugernes krav om frihed til selv at sammensætte deres tv-produkt, siger Lars Gudbrandsson, direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

Undersøgelsens resultater viser, at Telia med introduktionen af de 36 tilvalgskanaler, som kan vælges enkeltvis, imødekommer forbrugernes krav. Blandt de mange tilvalgskanaler er der både danske og udenlandske kanaler, børnekanaler, sportskanaler, nyheder og underholdning. Kanalerne koster mellem 9 og 39 kroner pr. styk.

Valget af enkeltkanaler er blot endnu en frihed i rækken af de muligheder, man som forbruger har med sit tv i 2014:

Frit valg af tv-leverandør: Pr. 1. januar 2014 er man ikke længere stavnsbundet til antenneforeninger og kan frit vælge tv-leverandør

Fri for kabler: Ved at anvende Telias trådløse tv-løsning er du fri for at trække kabler

Fri indretning: Placér din boks, hvor du vil, og du kan også gemme den væk (anvend Telia TV fjernbetjenings-app’en til smartphone og tablet)

Fri for fjernbetjeninger: Ved at anvende Telias apps på din smartphone skal du ikke længere lede efter fjernbetjeningen…

Fri for at være afhængig: Med Tv on Demand eller ”Start forfra” kan du selv vælge, hvornår du vil se tv

Fri for unødvendige kanaler: Nu kan 36 kanaler vælges enkeltvis

- Der er i dag rigtig mange superfleksible tv-muligheder for forbrugerne, som efterhånden er “frie” for alt det, de synes er irriterende. Med en udstrakt grad af frihed samt et enkelt og smart tv-produkt, er Telia TV i dag et af markedets mest attraktive og fleksible tilbud. Senest er Telia TV i en IPTV-test i magasinet Lyd & Billede kåret som det mest brugervenlige produkt på markedet med høj kvalitet i billede og lyd, siger Lars Gudbrandsson.

Adgang til de valgfri-kanaler forudsætter, at man har Telia TV. Den størst mulige frihed til selv at vælge sine kanaler, får man ved at vælge Startpakken og bygge ovenpå den.

 

Dagens Gossip