Ny undersøgelse: Så mange opgiver sex på bryllupsnatten

Lige så smuk tanken er på forhånd om at forsegle sit ægteskab med skøn sex om natten, lige så lidt ophidsende kan det være efter en lang dag og aften, hvor I har grinet, grædt, spist, drukket og danset.

Ifølge en ny britisk undersøgelse svarer lige over halvdelen da også, at sex på bryllupsnatten blev opgivet, da det kom til stykket.

I undersøgelsen, der er iværksat af rabatsitet Voucher Codes Pro, deltog 2138 nygifte personer. Det skriver Dailymail.co.uk.

Her er ti frække sexoverraskelser til din mand. Se dem på Q.dk

Druk og sex er en dårlig kombination

Som årsag til, at sex blev droppet, opgav en fjerdel, at manden havde fået for meget at drikke. Mens den næst-hyppigste årsag med 16 procent var, at kvinderne havde sagt, at de var for trætte og var faldet i søvn.

Dog var det i 13 procent af tilfældene kvinderne, der havde fået for meget alkohol indenbords.

Sex betyder ikke så meget den nat

George Charles, der er marketingdirektør hos Voucher Codes Pro, forklarer, at sex på bryllupsnatten betyder væsentlig mindre nu, end tidligere.

Her er ni fifs til sex, selvom I er trætte og dovne. Se dem på Q.dk

- Sex på bryllupsnatten vægter ikke længere så meget for det nygifte par. Muligvis er det stressen og presset omkring at få organiseret brylluppet, der er hovedprioriteten. Især når vi tager i betragtning, at mange par allerede har boet sammen i flere år inden, siger han til Dailymail.co.uk.

De ærgerlige årsager

En af de måske mere overraskende årsager til, at de nygifte ikke havde sex, var for 11 procents vedkommende, at de havde børn, de skulle kigge efter.

Og for ni procent skulle årsagen desværre findes i, at de var kommet op at skændes i løbet af aftenen.

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip