Nybagt far dræbt af skud, da han kom hjem med sit barn

Det, der skulle have været en lykkelig dag for familien Ayers fra Florida, endte som et mareridt.

33-årige Steven Justin Ayers og hans kone Jessica fejrede sammen med deres familie, at de havde fået deres tre dage gamle baby med hjem fra hospitalet.

Men pludselig hørte familien et skud, og den nybagte far faldt om.

Han var blevet ramt i baghovedet af et en vildfaren kugle fra en 9mm pistol. Han blev dræbt på stedet, skriver The News Harald.

Læs også: Mand dræbte sin familie, før han tog på pub for at se VM-kamp

Politiet mener, at kuglen kom fra nabohuset, hvor den 62-årige Charles Edward Shislerr ved et tilfælde var kommet til at affyre en ladt pistol.

Ifølge sin forklaring til politiet var Shislerr kommet til at affyre pistolen, da han forsøgte at samle den op ved at løfte den i aftrækkeren.

Pistolen var blevet affyret inde i Shislerrs hjem, og kuglen havd borret sig igennem en terrassedør af glas, før den ramte den nybagte far i baghovedet.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

- Den forbandede pistol plejer ikke at ville skyde. Man plejer at skulle klemme helvedes hårdt på aftrækkeren, før den skyder, sagde Shislerr ifølge politirapporten, som The News-Herald har fået fat i.

Efter skuddet var blevet affyret, gemte Shislerr pistolen under sin madras.

Shislerr har allerede tidligere en dom for ulovlig våbenvesiddelse, og nu er han blevet sigtet for manddrab samt ulovlig våbenvesiddelse for en tidligere straffet.

 

Dagens Gossip