Nybagt stjernemor: Jeg føler mig gammel

- Det er heldigt for hende, at hun er så forbandet nuttet!

Sådan siger Hayden Panettiere om sin nyfødte datter, der har fået den amerikanske skuespillerinde til at føle sig meget gammel.

Det skriver PEPOLE.com.

- Jeg føler mig som en 80-årig kvinde, når jeg for eksempel går ned af en trappe. Jeg håber virkelig, at det er midlertidigt, men jeg ved også godt, at mange ting aldrig bliver det samme efter en graviditet, siger "Nashville"-stjernen.

I virkeligheden er Panettiere kun 25 år gammel, og den 9. december fødte hun sin første datter. Og nu forsøger hun at finde ud af, hvordan graviditeten påvirker hende på sigt.

- Jeg halter rundt og prøver på at finde ud af, hvad graviditeten har gjort ved min krop. Finde ud af, hvad der er permanent og midlertidigt, siger hun.

Datterens navn er Kaya, og skuespillerinden har fået hende sammen med den 38-årige bokser Wlademir Klitschko. Parret er lykkelige over det nye medlem af familien.

- Vi er kun ved at lære hende at kende, men det er sådan en surrealistisk oplevelse. Du kigger på dette fantastiske lille menneske, som har været så lang tid inde i maven på dig, fortæller Panettiere.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip