Nyborg kommune vil genbruge mere affald

Nyborg byråd har besluttet at udvide forsøgsordningen for indsamling af papir ved udvalgte husstande i Ullerslev, således at der også skal indsamles pap og plast. Nyborg bliver også omfattet af forsøgsordningen, hvorimod Ørbæk ikke indgår i forsøget. Forsøgsordningen løber over cirka to år og omfatter alle husstande i gl. Nyborg og gl. Ullerslev kommuner med undtagelse af sommerhuse. Det svarer til omkring 10.000 husstande.

Positive resultater

Forsøget med indsamling af papir i Ullerslev var positivt. Det viste sig, at der på den måde kom mere papir til genbrug end via genbrugsstationen. Det nye forsøg skal derfor vise, om der også ved husstandsindsamling af pap og plast kan ske en øget indsamling til genbrug både til gavn for miljøet og for økonomien. Når forsøget er slut vil byrådet tage stilling til den fremtidige affaldsordning for papir, pap og plast, der skal gælde for alle husstande i kommunen.

Forsøgsordningen for indsamlingen af papir, pap og plast ved husstande i Nyborg og i Ullerslev er et samarbejde mellem kommunens forsyningsselskab Nyborg Forsyning og Service A/S (NFS, affaldsselskabet Reno Fyn I/S og Nyborg Kommune.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip