Nye belastende detaljer om Fredericias borgmester, Thomas Banke

Der er nye belastende detaljer om Fredericias omstridte - og sygemeldte borgmester, Thomas Banke. TV2 kan nu afsløre, at borgmesteren har fået kørselsgodtgørelse for to møder med Hernings borgmester, Lars Krarup henholdsvis den 24. april og 25. maj 2010.

Thomas Banke har oplyst til Fredericia Kommune, at han brugte sin egen bil. Men det er en lodret løgn, kan Herning Kommune fortælle.

- Vi har ikke registreret møder med Thomas Banke de to pågældende datoer, lyder svaret fra kommunen i forbindelse med en anmodning om aktindsigt fra TV2 Nyhederne.

Hvorvidt møderne kunne have fundet sted afviser både chefjurist Steen Dahl Pedersen og borgmester Lars Krarup.

Thomas Banke vil ikke stille op til interview på TV2, men erkender at han ikke mødtes med Hernings borgmester den 24. april. Også det påståede møde den 25. maj er en klar fejl, erkender Banke.

Et enigt byråd krævede på et ekstraordinært byrådsmøde den 17. december, at Thomas Banke bør gå af som borgmester. Men så sent som i dag trak bestyrelsen i Venstre denne støtte tilbage – og ønsker borgmesteren tilbage på borgmesterposten.

Thomas Banke har haft rod i regnskaberne. Blandt andet blev der ikke afleveret bilag for benzin, vin, restauranter og indkøb på nettet – køb som blev foretaget på Fredericia Kommunes kreditkort. Thomas Banke har siden sagen startede oplyst, at han har betalt pengene tilbage igen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip